نحوه صحیح شارژ باتری گوشی و تبلت

super-charge-banner

نحوه صحیح شارژ باتری گوشی و تبلت


نحوه صحیح شارژ باتری گوشی و تبلت، امروزه باتری های گجت هایی مانند گوشی و تبلت از مهمترین و آسیب پذيرترین قسمت های سخت افزاری به شمار می‌روند که مثل قبل در دسترس کاربر و قابل تعویض توسط آن ها نیستند.بدین منظور باید برای تعویض آن ها به تعمیرکار رجوع کرده و اقدام به بازکردن درب پشت یا جدا کردن تاچ و ال سی دی نمود که آنچنان خوشایند به نظر نمی‌رسد. هیچگاه تعویض آن ها و حتی استفاده از جنس درجه یک گجت را مانند قبل و پلمپ کارخانه نمی‌کند.

بدین منظور قصد داريم شما رابا نحوه صحیح شارژ باتری گوشی وتبلت آشنا کنیم تادر دیرترین زمان ممکن نیاز به تعویض آن کنید.

اگر بخواهیم از دید علمی به این موضوع نگاه کنیم و با توجه به تکنولوژی بروز باتری های تولید شده هیچگاه توصیه نمی‌شود گجت نو را در شارژ اولیه چندین ساعته بزنید و آن را رها کنید. زیرا این کار به سلامت باتری و مدار گجت و حتی به شارژر آسیب می‌رساند. بهترین راه شارژ اولیه این است که درصد باتری را به حداقل 10-15 درصد رسانده و دستگاه را خاموش کرده و حداکثر به میزان 2-3 ساعت (بسته به زمان فول شارژ شدن و فست شارژ بودن دستگاه) در شارژ بزنید. حتماً از کابل و شارژر اصلی استفاده نمایید و از پاوربانک و شارژر فندکی استفاده نکنید.

در حالت عادی نیاز به خاموش کردن یا گذاشتن دستگاه در شارژ زمانی که شارژ پر شده است نمی‌باشد. بهترین زمان برای شارژ دستگاه حداقل 20 درصد است و پایین‌تر از این مقدار به باتری فشار می آورد و باعث کم شدن ظرفیت آن به مرور زمان می‌شود. حداکثر میزان شارژ برای جدانمودن دستگاه ازشارژر 90 درصد است و بعد از آن باعث داغ شدن بیش از حد باتری و شارژر می‌شود.

گرچه دردستگاههای جدید این قسمت کنترل شده است و دستگاه دیرتر شارژ می‌شود تا آسیب نبیند، ولی باز هم پرکردن کامل باتری توصیه نمی‌شود. بهتر است ماهی یک بار جهت کالیبره نموندن باتری شارژ آن را کاملاً تخلیه کرده. تا دستگاه خاموش شود وبعد ازآن به شارژ زده وتا پر شدن باتری صبر نمایید وبعد آن را جدا کنید.

اگر گوشی را شب تا صبح و یا زمان طولانی در شارژ رها میکنید استفاده از تبدیل های تایمردار و محافظ توصیه می‌شود

اگر گوشی راشب تاصبح ویا زمان طولانی در شارژ رها میکنید استفاده از تبدیل های تایمردار و محافظ توصیه می‌شود. هیچگاه غیر از این به مدت طولانی دستگاه را در شارژ رها نکنید زیرا این کار نه تنها باعث باد کردن باتری می‌شود بلکه خطر آفرین نیز هست. توصیه می‌شود در صورت نیاز به شارژ کردن اضطراری باتری و عدم وجود شارژر اصلی حتماً از پاوربانک مرغوب استفاده کنید و غیر از این استفاده از پاوربانک توصیه نمی‌شود.

در صورت استفاده از شارژر فندکی حتماً از نوع محافظ دار استفاده کنید تا در صورت نوسان برق و اختلالات برقی خودرو به دستگاه شما آسیبی نرساند و حتماً قبل از استارت نموندن خودرو آنرا از فندکی جدا کنید.
در گجت هایی که از شارژ القایی یا بی سیم پشتیبانی می‌شود ترجيحاً سعی کنید این کار را انجام ندهید زیرا باعث تولید گرمای زیادی شده و عمل شارژ به کندی انجام می‌شود.

حتماً هنگام شارژ دستگاه آنرا در جای خنک گذاشته و در کنار مواد اشتعال زا قرار ندید و ترجيحاً بک کاور یا گارد محافظ را در بیاورید.
هنگام شارژ دستگاه هیچگاه با آن کار نکنید زیرا بدترین آسیب را در این زمان به دستگاه میرسانید و بهتر است آن را جدا نموده و بعد از انجام کار دوباره به شارژ بزنید.

از کابل هایی که دچار پارگی و سیم زدگی هستند یا عمل شارژ را به خوبی انجام نمی‌دهند استفاده نکنید.
کلگی شارژر هیچ گاه نباید از میزان توصیه شده قوی تر باشد و از شارژر هایی که دیرتر شارژ می‌کنند و یا درون خود صدایی مانند ویز ویز و اتصالی می‌دهند استفاده نکنید.
در هنگام شارژ تمامی برنامه های اجرا شده در رم را بسته و متوقف کنید و در صورت عدم استفاده از اینترنت و GPS آن را خاموش کنید.

برای نحوه انتخاب درست کابل و کله گی شارژر برای گوشی موبایل و تبلت، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

محصولات

مشاهده همه
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.